Karosszéria javító 11. kerület

Autószerviz Budaörs
2022-12-16
Karosszéria javító Budaörs
2022-12-16

 

Az autó karosszéria nemcsak egy esztétikus külsőt jelent, hanem meg is véd az esetleges ütközéstől. A karosszéria javító 11. kerület műhelyében azt valljuk, hogy az autó karosszériája olyan, mint az emberen a bőr. Véd a sérülésektől, az időjárás viszontagságaitól, és sokáig szép maradhat, ha folyamatosan karban tartjuk.

A karosszéria viszont, akármennyire óvjuk, bármikor megsérülhet egy koccanás vagy egy esetleges nagyobb ütközés esetén. Ha nem javítjuk ki a hibákat, bármennyire aprónak is tűnhetnek, akkor idővel nagyobb problémák is előjöhetnek, ami már költségesebb. Aki nem rendelkezik az erre irányuló biztosítással, annak saját magának kell állnia ezeket a költségeket.

Egy karosszéria feladata, hogy védje az utasokat, amennyiben balesetet szenvednek. Egy sérült karosszéria viszont nem képes erre, vagyis ha nem orvosoljuk a hibát, biztonságunk is veszélyben foroghat. Ne tegye ki magát és szeretteit ennek a veszélynek, hozza el autóját hozzánk, a karosszéria javító 11. kerületi műhelyében gyorsan és szakszerűen kijavítjuk a hibákat.

Milyen karosszéria javításokat végzünk?

A karosszéria javításnak több típusával foglalkozunk:

  • Karosszéria megbontása nélküli javítás. Ezt igen gyakran alkalmazzuk, mert ez a legköltséghatékonyabb megoldás, és a leggyorsabb is. Zárt profilú, hegesztett karosszéria elemek sérüléseinél ez a legjobb mód.
  • Karosszéria javítás és fényezés festékréteg vastagság nélkül. Az autó eladása során a festékréteg vastagságának növekedése miatt a jármű sokat veszíthet az értékéből. Ennek a módszernek a nagy előnye az, hogy nem kell szétszedni darabjaira az autót, így a munkaidő és a javítási költségek sem túl magasak. A karosszéria javító 11. kerület lakói számára mindig a legjobb megoldást nyújtja.
  • A műanyag elemek javítása. Az autó legtörékenyebb és egyben legdrágább elemei a lökhárítók és a fényszórók. Sok műhelyben egyből kicserélik ezeket az elemeket, pedig a legtöbbször nincs is erre szükség, mert javíthatók lennének. Ezek a műanyag elemek veszélyes hulladéknak minősülnek, ezért érthetetlen számunkra, miért cserélik le ezeket az elemeket. Nem beszélve arról, hogy a csere nagyobb költségekkel is jár. Aki ránk bízza autóját, biztos lehet abban, hogy a legköltséghatékonyabb megoldást választjuk, ami nem megy a minőség rovására.

Cégünk egyik tevékenysége a sok közül a karosszéria javító 11. kerületi műhelyében történő karosszéria megfelelő javítása, valamint az utána következő fényezés, ami szintén ugyanott történik, szemben sok javító műhellyel, ahol ez a két tevékenység nem jár együtt, így nagyobb a hiba lehetőség is. Az autókarosszéria fényezés Budaörs, Buda környékén egy olyan lehetőség, amivel megújíthatja járműve külső borítását.

Műhelyünkben nagy gondot fordítunk arra, hogy minden szervezetten, profin működjön, ehhez a legjobb szakemberekre van szükségünk. Az ő magas képzettségük és tapasztalatuk, valamint összeszokott munkájuk a biztosíték arra, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk minden esetben.

Cégünk karosszéria javító 11. kerületiműhelyében nemcsak a legjobb szakemberek állnak rendelkezésre, hanem a legmodernebb technológiai elvárásoknak megfelelő berendezések is.

Tudjuk, hogy mindennap a legjobbat kell nyújtanunk, ebben nagy segítségünkre vannak a korszerű gépek, eszközök. Minden munkafolyamatot, így a karosszéria javítást is a legjobb tudásunk szerint végezzük el, és ha egy-egy elemet le kell cserélni a karosszérián, akkor mindenképp egy olyat rendelünk, amit előre megbeszéltünk az autó tulajdonosával.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a karosszéria javító 11. kerület lakói számára?

Aki Budán él, vagy az agglomerációban, annak nagyon kényelmes hozzánk eljutni, műhelyünk könnyen megközelíthető. Bármilyen probléma van az autójával, szolgáltatásunk olyan sokrétű, hogy az autószerelés, illetve a karbantartás minden típusát vállaljuk, márkától függetlenül.

A műhelyben dolgozó szakemberek jól ismerik az autók minden típusát, azok különböző évjáratait, ezért megbízhat munkájukban.

Az olajcserétől a műszaki vizsgáztatásig minden témában otthon vagyunk, az autó minden részét jól ismerjük, és kijavítjuk a hibákat. Ha rendszeresen nálunk végezteti el az autóval kapcsolatos munkákat, akkor mindig biztonsággal közlekedhet, kifogástalan karosszériával. A megelőzés számunkra fontos, erre mindig felhívjuk ügyfeleink figyelmét. Nem érdemes addig várni, amíg nagy baj van, mert az beláthatatlan károkat okozhat az autóban.