Márkafüggetlen autójavítás 11. kerület

Karosszéria javító Budaörs
2022-12-16
Márkafüggetlen autójavítás Budaörs
2022-12-16

 

A cégünk által üzemeltetett szervizben minden típusú autó szerelését vállaljuk, mert a márkafüggetlen autójavítás 11. kerület és Buda, valamint az agglomeráció igényeit szolgálja ki.

Márkától, állapottól és kortól függetlenül elhozhatja járművét, szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek, és az évek alatt szinte minden típussal találkoztak már. Ezért nagy gyakorlatra tettek szert minden márka javításában.

A mai ember számára az autó elengedhetetlen eszköz. Sokan munkájuk szerves részeként használják, mások a kényelem és a gyorsaság miatt. Épp ezért csak nehezen tudják nélkülözni az autót, ami a mindennapi teendőkhöz szükséges, és ki kell lépni valamennyire a komfortzónából is. Mi mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban visszakapják ügyfeleink autójukat, de bizonyos esetekben csereautót is tudunk biztosítani.

Miért jó a márkafüggetlen autójavítás 11. kerület körzetében?

Autójavító műhelyünkbe nagyon egyszerű bejelentkezni és időpontot kérni, személyesen, telefonon vagy online. Autóját a legjobb kezekben tudhatja, mert nemcsak tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésre, hanem a legmodernebb berendezések is. Úgy gondoljuk, hogy csak úgy lehet élen maradni az autójavítás területén, ha folyamatosan fejlesztjük gépeinket. Az utóbbi évtizedekben ezek a berendezések jelentősen megújultak, a régiekkel már nem lehetne ilyen pontosan és gyorsan dolgozni. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk annak érdekében, hogy a legjobbak között lehessünk. Nemcsak fejlesztünk, de nagyon sokat dolgozunk is azért, hogy minél hatékonyabban tudjunk működni.

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt, mert nemcsak bármilyen típusú autót javítunk, de mindenféle javítást vállalunk, az olajcserétől a fényezésig vagy a műszaki vizsgáig. Nem szakosodtunk le egy tevékenységi körre, mint sokan, hanem az autóval kapcsolatos szerelés minden válfaját teljesítjük. Persze ez nem jelenti azt, hogy a márkafüggetlen autójavítás 11. kerületi műhelyünkben nem nyújt megfelelő minőséget. Olyan szakemberekkel dolgozunk, akik igényesek a munkájukra, és képesek mindig a maximumot nyújtani. Ezzel a sokrétű szolgáltatással sok időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek, mert nem kell külön elvinni az autót gumishoz, majd újabb időpontot kérni egy olajcserére vagy egy műszaki vizsgára. Nálunk minden egy helyen történik, és hamarabb visszakaphatja autóját.

Milyen alkatrészekkel dolgozunk?

Szervizünk igény szerint az országban megtalálható összes alkatrésszel dolgozik, legyen az gyári vagy utángyártott. Egy azonban biztos, hogy a gyenge minőségű alkatrészekről inkább lebeszéljük az autó tulajdonosokat, ugyanis ezek csak több kárt okoznak a járműnek. Hamarabb elromlanak, nem olyan ellenállók, hosszú távon nem éri meg gyenge minőséggel dolgozni. Mi a kezdetek óta azon dolgozunk, hogy a márkafüggetlen autójavítás 11. kerület lakosai számára egy elérhető, de minőségi szolgáltatást nyújtson. Azt szeretnénk elérni, hogy ügyfeleink megbízzanak a szakértelmünkben és a munkánkban. Ha ez így van, akkor vissza fognak járni hozzánk, és ránk fogják bízni értékes autójukat.

Milyen szolgáltatást nyújtunk?

A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány tevékenységet, amelyekkel várjuk ügyfeleinket:

  • Gépjármű kárrendezés
  • Alkatrészek
  • műszaki vizsgáztatás
  • Autószerelés
  • Karosszéria javítás
  • Autófényezés
  • Eredetvizsga
  • Gumicsere
  • Márkafüggetlen autójavítás 11. kerületi, illetve budai, budaörsi autó tulajdonosok részére

Cégünk halad a korral, ez azt jelenti, hogy a legmodernebb berendezésekkel dolgozunk és folyamatosan fejlesztjük szakembereinket, hogy meg tudjanak felelni az elvárásoknak. Így helyt tudunk állni és huszonegyedik századi megoldásokat tudunk nyújtani.

Büszkék vagyunk arra, amit elértünk, és mindig új célokat tűzünk ki, ez hajt minket nap mint nap. Az ügyfelek bizalma a legfontosabb számunkra, ezt csak kitartó munkával érhetjük el.

Úgy gondoljuk, minden reklámnál jobb, ha az emberek viszik hírét munkánknak és szolgáltatásainknak. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy lazítsunk, vagy hogy felületesek legyünk.

A márkafüggetlen autójavítás 11. kerületi műhelyünkben történik. Arra ösztönözzük ügyfeleinket , hogy ne várjanak sokáig, ha valamilyen hiba merül fel, és hozzák el az autót, mert ha nem veszik komolyan, akkor később nagyobb lehet a baj. Az pedig jelentősen megnövelheti a költségeket.

Tegye meg időben a szükséges intézkedéseket, és fektessen nagyobb hangsúlyt a megelőzésre, ezzel sok kellemetlenséget sikerül elkerülni. Ezen kívül a megelőzés sokkal költséghatékonyabb megoldás.