Közlekedési balesetet szenvedett autójával, jégkár érte, vagy csak egyszerűen nekigurult a bevásárló kocsi a parkolóban? Autószervizünkben, korszerű technológiával, modern berendezésekkel végezzük a karosszéria javítás. Az autót használat során olykor kivédhetetlenül kár érheti, akármennyire is óvjuk. Akár csak kisebb javítások, pl: horpadások vákuumtechnológiával történő eltávolításáról, vagy apró meghúzások (parkolási sérülések, karcolások, stb.) polírozásáról, műanyag elemek; pl: lökhárító műanyag hegesztéséről, javításáról legyen szó, egészen a komplett elem cseréig, mindennemű karosszéria javításban állunk ügyfeleink segítségére.Rövid határidőn belül vállaljuk a törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljes körű karosszéria javítását, lakatos munkáját, fényezését. Ügyfeleink igényei szerint lehetőség van gyári, utángyártott és bontott karosszéria elemek beépítésére is.

Helyszíni kárfelvételi joggal bírunk, és teljes körű kárfelvételi ügyintézést csinálunk az ügyfeleink részére. Valamint a fényezés is helyben történik, így az ügyfél megkap mindent egy helyen.

Milyen karosszéria javítás létezik?

Karosszéria javítása karosszéria megbontása nélkül. A leggyakrabban és legeredményesebben alkalmazott javítási technológia a zárt profilú, hegesztett karosszéria elemek sérüléseinek kijavításánál. Azon felül, hogy lényegesen alacsonyabb költség szintű, a javítás minőségében is előnyösebb, mert az elemcserés javítási technológia minősége a legkevésbé sem vethető össze a gyári hegesztő robotéval. Nem bontja meg a gyári üregvédelmet sem, így az átrozsdásodási garanciának is megfelel.

Karosszéria javítás a fényezés és festékréteg vastagság nélkül. A szélsőséges időjárásból, valamint a városi túlzsúfoltságból adódóan egyre gyakrabban előfordulnak sérülések. Szinte elkerülhetetlenek, s egyben bosszantóak, mert ha nincs, tipikusan ennek megfelelő biztosításunk, úgy akkor ezt bizony mindenkinek magának, zsebből kell finanszíroznia. A hagyományos javítási technológiával való javíttatást pedig nagyon meg kell gondolni, mert nagyon költséges, több napig is eltarthat és bizony eladáskor, a festékréteg vastagság növekedése miatt az autó sokat veszít az értékéből. Javítási módszerünk további előnye, hogy nem kell a gépjárművet darabjaira megbontani, azok járulékos költségeitől megkíméljük a megrendelőt, s így a burkoló elemek rögzítettsége is kifogásolatlan marad.

Karosszériajavítás – műanyagelemek javítása. Az autó legsérülékenyebb, s egyben a legdrágább karosszéria elemei a műanyag lökhárítók és fényszórók. A gyakorlat szerint, részben az autó biztonságára hivatkozva, részben a műanyagok javíthatóságának, ismereteinek hiányában cserélik le, annak ellenére, hogy javíthatók lennének! Lecserélve pedig veszélyes hulladéknak minősülnek. Mindez érthetetlen, mert szakszerű, gyártói garanciának is megfelelő javítás összege, csak töredéke az elemcserével végzett javításnak!